Resultaten voor De Engel

 
De Engel
 
DE ENGEL Frans Restaurant Zandhoven 2240.
With a twist of be. Restaurants Zandhoven 2240 ZANDHOVEN DE ENGEL. Goed 7.9 Score van 7 beoordelingen. meerdere malen bezocht maar de laatste keer. meerdere malen bezocht maar de laatste keer niet echt tevreden mijn gezin 2 keer mosselen die zeer lekker en van goede kwaliteit waren maar met de garnaal coctail vond ik het spijtig dat ze niet handgepeld waren met de komuniefeesr 2 jaar geleden waren die wel perfect hopelijk in de toekomst wel smakelijke garnaaltjes.
www.orthoemmeloord.nl
De Engel, Ichtegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Engel. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Vegen om te bevestigen data-required." Richtlijnen voor postings. Deze vermelding verbeteren. Gezinnen met kinderen. Locatie en contactgegevens.
SEO checker
Menukaart De Engel.
Naast onze specialiteiten van mosselen bieden wij ook een uitgebreide kaart aan met vis en vleesgerechten. Wij nodigen u graag uit voor een kijkje in ons aanbod. Bekijk de kaart. Bekijk de kaart. Bekijk de kaart. Bekijk de kaart. Bekijk de kaart.
De Engel, Zandhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het is een begrip zeker wat mosselen betreft maar ik ga ze dan liever in het Boothuys ven dezelfde eigenaar eten. De Engel is zeer ongezellig. Het eten is Ok maar dan eet ik liever gewoon thuis dan in zo'n' koele refter.
DE ENGEL Belgisch Restaurant Ichtegem 8480.
With a twist of be. Restaurants Ichtegem 8480 ICHTEGEM DE ENGEL. Heel goed 8.8 Score van 3 beoordelingen. Bediening kan wat minder stroef, in die zin dat het wat professioneler kan.een voorbeeld? Tafel van 2, 1couvert wegnemen als er maar één man aan de tafel zit, das basishoreca.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Engel Zandhoven Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Goed geoliede machine. In mijn tocht langs gevestigde horeca-instituten arriveer ik in De Engel in Zandhoven. In het mosselseizoen is dit het epicentrum van de mosselconsumptie in de Noorderkempen. Maar ook na de klassieke aanvoerperiode staan hier mosselen uit andere gebieden op het menu.
De beste mosselen in regio Antwerpen kan je in Restaurant De Engel te zandhoven eten.
Vrijdag zaterdag 11.30u. Restaurant De Engel staat voor genieten in een eigentijds interieur met een stijlvol karakter. De beste mosselen in regio Antwerpen kan je in Restaurant De Engel te zandhoven eten. Bekijk onze menukaart die bestaat uit de lekkerste gerechten.

Contacteer ons